JEANNEAU YACHT 65

Het vlaggenschip van JEANNEAU werd in 2021 gelanceerd. Het grootste zeiljacht ooit door JEANNEAU gebouwd, ontworpen door Philippe Briand, huisarchitect van JEANNEAU & CNB. Philippe Briand heeft tevens een Belgische connectie, z’n vrouw is afkomstig uit Kortrijk. Hij nam veel ideeën over van zijn custom ontwerpen van paste deze toe op de nieuwe 65 voeter.
Zo zijn er hier ook de doorlopende gangboorden terug te vinden, de flush cockpit en strakke lijnen van het onderwaterschip.
Zoals op de JEANNEAU Yacht 60 kan men kiezen tussen opteren voor een polyester beugel en Hard-Top in optie in de kuip.
Het is mogelijk om de motor te bedienen vanaf beide stuurstanden, ook de elektrische Harken Rewind winches kunnen getrimd worden met een schakelaar vanaf de stuurstand.
Een extra meubel achteraan in de kuip doet dienst als zonnebed of buitenkeuken met plancha en frigo.
Het interieur daarentegen is van hand van Andrew Winch. Deze Britse architect tekende verschillende interieurs voor privé jets, mega yachten en luxe hotels.

Afmetingen
20.45x5.51x2.95
Algemene informatie
Lengte over alles met boegspriet 20.45
Lengte romp 19.55
Breedte 5.51
Diepgang standaard kiel 2.95
Diepgang korte kiel 2.20
Diepgang lifting kiel -
Gewicht versie std. kiel 32380
Diesel tankinhoud 825
CE categorie A

DOWNLOAD hier de pdf !
De reacties van de bezoekende klanten tijdens Cannes Boatshow waren zeer flaterend. Hij brengt het klassieke gevoel terug binnenin, maar met moderne oplossingen en materialen. De JEANNEAU YACHT 65 is een tijdloos mooi schip dat zeer praktisch is ingedeeld. Zo is er een grote garage voor een Rib tender, een zwemplatform en een hydraulische loopplank voor makkelijke toegang aan boord. Men kan kiezen voor een eigenaarscabine vooraan of achteraan. Het maximum aantal cabines inclusief skippercabine bedraagt 5 kamers, maar steeds is elke cabine ruim bemeten. De keuken zit iets lager dan het salon, waardoor men vanaf het salon minder inkijk heeft in de keuken. Qua houtafwerking is er keuze uit 2 kleuren, qua interieurstoffen uit 10 kleuren uit verschillende materialen waaronder alcantara, leder, dyna stof en alcantara.
Qua zeilplan zijn er zeer veel mogelijkheden, voor ieder type zeiler wat wils. Zoekt u een betrouwbaar, gezellig, luxe en modern zeiljacht dat aangenaam zeilt en makkelijk te onderhouden is, dan is de JEANNEAU YACHT 65 de perfecte keuze.