Bedrijfsactiviteiten
Winterberging , tuigen van zeilyachten , mastwerkzaamheden , onderhoud motoren ....(zie onze "Service Center")

Marina Yachting Center is sinds 1986 onafgebroken exclusief Belgisch importeur van het Franse zeilgamma van het merk JEANNEAU. Naast de zeiljachten van JEANNEAU verdelen wij ook het binnen- en buitenboord gamma van JEANNEAU motorboten vanaf 1986.
Vanaf 2015 zijn we ook importeur voor de Belgische en Luxemburgse markt van de zeil-en motorcatamarans FOUNTAINE PAJOT.


U vindt ons in Oostende, langs de Koninklijke Baan Oostende-Blankenberge, naast de Spuikom. In onze showroom stellen wij permanent nieuwe en tweedehandsboten tentoon.

In de afdeling toebehoren, vindt u de laatste elektronische snufjes van RAYMARINE, GARMIN, B&G. Accessoires, scheepsbeslag en veiligheidsuitrusting van LANKHORST, BELSHIP en ON DECK
Verder kan u in de winkel ook terecht voor verf en antiflouling van INTERNATIONAL PAINTS.

Naast het Jeanneau-gamma is er een groot aanbod aan rubberboten en semi-rigids van ZODIAC, Yam en Talamex. Wij plaatsen, herstellen en onderhouden ook de buitenboordmotoren van YAMAHA en EVINRUDE.. Verder verdele we de elektrische motoren van Torqeedo en bootaanhangers van RIBA en Nautilus.


Voor herstellingen en montages allerhande, alsook reparatie van buiten- en binnenboordmotoren staat ons gespecialiseerd atelier u ter beschikking. En wij bieden winterstallingsmogelijkheden aan in onze winterbergingshal van 2.560m².


MARINA YACHTING CENTER
Dr. E. Moreauxlaan 3
8400 OOSTENDE

BE0414 460 808 RPR Oostende