NC 37

De NC 37 is een luxe motoryacht dat door JEANNEAU werd ontworpen voor gebruik in Noord Europa. Het is een cabine motoryacht dat zowel een slimme indeling heeft voor goed als slecht weer.
Onze NC modellen zijn zeewaardige snelvarende motoryachten die een lage doorvaarthoogte hebben, waardoor men ook door alle tunnels kan op de binnenwateren.
Het Webasto dak situeert zich boven de bestuurder, zodoende kan er open gevaren worden met mooi weer en in geval van regen is het snel hermetisch gesloten.
De dagelijkse leefruimte is op één niveau zonder trap of opstap. Door de accordeon deur kunnen het salon en de kuip samensmelten tot 1 grote ruimte.
Afmetingen
11.71 x 3.59 x 1.07
Algemene informatie
Lengte over alles (m) 11.71
Lengte romp (m) 9.86
Breedte (m) 3.59
Diepgang romp (m) 1.07
Minimale doorvaarhoogte (m) 3.10
Gewicht zonder motor (kg) 6832
Benzine tankinhoud (l) 650
Maximaal motorvermogen (pk) 2*270
CE categorie C10
Topsnelheid (kn) 31.6

DOWNLOAD hier de pdf !
Onderin zijn er 2 cabines en een bergruimte die om te vormen is tot 3e cabine. Het toilet en de badkamer zijn volledig gescheiden. Er is tevens een ruime douche met plexi wand in het salon.
Er is keuze uit 2 soorten luxe houtafwerkingen en verschillende interieurbekledingen.
De aandrijving gebeurd door diesel binnenboordmotoren met Z-drive aandrijving. Er is keuze uit 2 x Volvo 220pk of 2 x Mercruiser 270pk. Joystick besturing en virtual anchor (Mercruiser) behoren tot de optiemogelijkheden.
De NC 37 is een slim ontworpen motoryacht voor privé eigenaars. Er is geen beter model te vinden onder de 42 voet dat evenveel comfort biedt als een NC 37.

Nu interessante promotie aan de gang.
Vraag meer info via onze contactpagina.