Cap camarat 7.5 WA serie 3

Trailerbaar

Nieuw model 2022!
De Walk Around-versie van de zeewaardige Cap Camarat 7.5 heeft een kajuit die is voorzien van een slaapplaats voor 2 personen en ook een aparte toiletruimte met vuilwatertank.
Men kan kiezen tussen een opstelling met 2 bolsterzetels of een zitbank met stoelen waarin een keukenblok met frigo is geïntegreerd. Een hardtop/ vast dak is mogelijk af fabriek.
Vooraan heeft men een groot zonnebed dat veilig is te bereiken via de bakboord ganboord. Achteraan een luxe cockpit die omvormbaar is tot zonnebed.
Deze cabine motorboot straalt luxe uit, en is te verkrijgen met blauwe of witte romp.
Afmetingen
8.16 x 2.55 x 0.59
Algemene informatie
Lengte over alles 8m16
Lengte romp 6m98
Breedte 2m55
Diepgang romp 0m59
Minimale doorvaarhoogte 1m80
Gewicht zonder motor 1654 kg
Benzine tankinhoud 330 l
Maximaal vermogen 300 pk
CE categorie C 9 personen
Topsnelheid 40,10 knopen

DOWNLOAD hier de pdf !
Wij raden de Yamaha 250 of 300pk motoren aan. De hydraulische of elektronische besturing is steeds met een elektronische gashendel.
Totaal trekgewicht van boot met motor, trailer en opties +- 2600kg.
Deze boot is dan ideaal om te trekken achter grote camionette bvb een Audi Q7/Q8, Landrover Defender, Discovery, Ranger Rover, Porsche Cayenne, BMW X5, X7 of Mercedes GLE.
Het is tevens een veilige boot voor kinderen door de hoge vrij boord. Ze is makkelijk te onderhouden door de zelflozende kuip en omdat er geen chroom of gelakt hout aanwezig is.
De zitbanken in de cockpit achteraan kunnen snel weggeklapt worden om extra ruimte te creëren die men nodigt heeft tijdens de havenmanoeuvres.