DB 43 IB

DB staat voor DayBoat, en meer specifiek “luxury” DayBoat maar met luxe slaapplaats en stahoogte onderin. Beschikbaar met zowel binnen als buitenboordmotorisatie.
De Hard Top is standaard en kan elektrisch geopend worden, de voorruit sluit ook aan bij de Hard Top. Als men s’avonds terugvaart naar de jachthaven of bij minder mooi weer kan men dus mooi beschut zitten uit de wind. De kuip kan ook volledig afgesloten worden met hoezen of tenten bij afwezigheid of tijdens de winter.
Het is een moderne motoryacht dat bovendeks veel luxe leefruimte biedt, mede dankzij de uitklapbare platformen langszij. De cockpit biedt een groot barmeubel met geïntegreerde grill, frigo’s, een spoeltafel en sfeerverlichting.
Afmetingen
13.03 x 3.82 x 0.94
Algemene informatie
Lengte over alles (m) 13.03
Lengte romp (m) 11.15
Breedte (m) 3.82
Diepgang romp (m) 0.94
Minimale doorvaarhoogte (m) 3.42
Gewicht zonder motor (kg) 13200
Benzine tankinhoud (l) 2*400
Maximaal motorvermogen (pk) 3*350
CE categorie C12
Topsnelheid (kn) 38.7


Download hier de pdf !
Een van de bekende JEANNEAU troeven is dat men bovendeks zeer makkelijk kan circuleren dankzij de doorlopende gangboorden met balcon tot vooraan en de vele inox handgrepen met leder bekleed. De cockpit achteraan heeft naast het barmeubel, een groot zonnebed, een tafel voor tot 8 personen met zitbanken en een hydraulisch zwemplatform in optie.
Vooraan heeft men opnieuw een groot zonnebed en een salon met apertieftafel.
Er bestaan 2 indelingen qua binnenruimte. Een versie met 2 luxe cabines, 1 badkamer en breakfast point. Een tweede versie met 2 luxe cabines en 2 badkamers maar zonder breakfast point. Qua afwerking wordt dezelfde standaard gebruikt als voor de PRESTIGE motoryachten.