Merry Fisher 895 SPORT

Sportief motoryacht met cabine voor de actieve watersporter die ook graag met het nodige comfort blijft overnachten aan boord. Dit model deelt haar romp met de ‘gewone’ Merry Fisher 895 maar heeft een volledig ander dek. De rompvorm is zeer stabiel en geschikt voor gebruik op zee. Met 2 dubbele cabines, is er slaapplaats voor 4 personen, verder is er een aparte badkamer met toilet en douchemogelijkheid.
Vooral ontworpen voor de sportvisser die een zeewaardige boot wenst met slaapcomfort.
Andere avonturiers zoals golfsurfers, SUP, waterskiërs, Wingfoilers, klimmers en mountainbikers vinden hun gading in de Merry Fisher Sport série. De dakdragers en de ruime kuip zorgen ervoor dat je met veel materiaal aan boord kan op avontuur gaan. De kuip en en het voordek kunnen luxueus worden afgerwerkt met teaken vloer, teaken tafel en zelfs zonnebed.
Afmetingen
8.56 x 2.99 x 0.62
Algemene informatie
Lengte over alles (m) 8.56
Lengte romp (m) 7.98
Breedte (m) 2.99
Diepgang romp (m) 0.62
Minimale doorvaarhoogte (m) 2.66
Gewicht zonder motor (kg) 3200
Benzine tankinhoud (l) 2*200
Maximaal motorvermogen (pk) 350/2*175
CE categorie C10
Topsnelheid (kn) 43.2

DOWNLOAD hier de pdf !
Zoals op alles Merry Fisher Sports kan men vanaf de stuurstand men veilig via een zijdeur, de gangboord instappen die diep blijft tot aan de ankerbak vooraan, wat voor vissen op zee extra veiligheid biedt.
Dankzij de neerklappende zitbanken kan de kuip snel omgevormd worden tot een zithoek.
Wij raden een Yamaha buitenboordmotorisatie aan van 2x150 tot 2x250pk. Men kan voor joystickbesturing kiezen indien men kiest voor de dubbele Yamaha 250pk buitenboord motorisatie, wat het manoeuvreren zeer simpel maakt.
De zijdeur maakt het op en afstappen aan boord ook extra gemakkelijk. Voor de avonturier of sportvisser die de mooiste sportvisboot in de haven wil met het comfort van een luxe motoryacht, maar waarvan de onderhoudskosten laag zijn.