Merry Fisher 795 SPORT

Een niet-trailerbare cabinemotorboot voor de actieve watersporter met het nodige comfort. Dit model deelt haar romp met de ‘gewone’ Merry Fisher 795 série 2 maar heeft een volledig ander dek. Dit model is extra breed voor haar lengte, net omdat ze ontworpen werd om niet te traileren. Wij raden een Yamaha buitenboordmotorisatie aan tussen 150 & 250pk. Men kan voor joystickbesturing kiezen op de nieuwe Yamaha F250, uniek bij Yamaha.
Vooral ontworpen voor de sportvisser die een zeewaardige boot wenst met vaste ligplaats in de haven. De kuip is een stuk breder als die van de 695 Sport Série 2, daarom heeft men toegang tot 2 extra bergruimtes onder vloer. Volledig nieuw is ook de zijdeur in de romp, die niet alleen het opstappen vergemakkelijkt maar ook het binnenhalen vande vis.
Afmetingen
7.19 x 2.82 x 0.58
Algemene informatie
Lengte over alles (m) 7.19
Lengte romp (m) 6.97
Breedte (m) 2.82
Diepgang romp (m) 0.58
Minimale doorvaarhoogte (m) 2.33
Gewicht zonder motor (kg) 2177
Benzine tankinhoud (l) 280
Maximaal motorvermogen (pk) 250
CE categorie C9
Topsnelheid (kn) 34

DOWNLOAD hier de pdf !
Andere avonturiers zoals golfsurfers, SUP, waterskiërs, Wingfoilers, klimmers en mountainbikers vinden hun gading in de Merry Fisher Sport série. De dakdragers en de ruime kuip zorgen ervoor dat je met veel materiaal aan boord kan op avontuur gaan. Zoals op alles Merry Fisher Sports kan men vanaf de stuurstand men veilig via een zijdeur, de gangboord instappen die diep blijft tot aan de ankerbak vooraan, wat voor vissen op zee extra veiligheid biedt.
Er bestaan 2 versies, een versie met 2 zijdeuren en een versie met 2 zijdeuren en achter schuifraam. Indien men kiest voor de eerste versie dan kan een keukenblok in de kuip buiten worden gekozen als optie.
Een aparte toiletruimte is voorzien met lavabo. Er is ook een kleine keuken met frigo en dubbelbed vooraan.
Dankzij de neerklappende zitbanken kan de kuip snel omgevormd worden tot een zithoek.


Ontdek hier