Merry Fisher 695 SPORT

Trailerbaar

Een trailerbare cabinemotorboot voor de actieve watersporter met het nodige comfort. Dit model deelt haar romp met de ‘gewone’ Merry Fisher maar heeft een volledig ander dek. Het gekende onderwaterschip is stabiel en er is ook een tunnel voorzien in de romp voor een boegschroef. Wij raden een Yamaha buitenboordmotorisatie aan van 150 of 175pk, de besturing is standaard hydraulisch.
Vooral ontworpen voor de sportvisser die een zeewaardige boot wenst, met een grote en diepe kuip. Ook andere avonturiers zoals golfsurfers, SUP, waterskiërs, Wingfoilers, klimmers en mountainbikers vinden hun gading in de Merry Fisher Sport série. De dakdragers en de ruime kuip zorgen ervoor dat je met veel materiaal aan boord op avontuur kan gaan.
Vanaf de stuurstand kan men veilig via een zijdeur, de gangboord instappen die diep blijft tot aan de ankerbak vooraan, wat voor vissen op zee extra veiligheid biedt. Er bestaan 2 versies, een versie met 1 zijdeur en een versie met zijdeur en achterschuifraam. Wij verkopen meestal de tweede versie.

Deze boot is sinds 2023 gecertificeerd voor een motorisatie van 200pk
Afmetingen
6.72 x 2.53 x 0.51
Algemene informatie
Lengte over alles (m) 6.72
Lengte romp (m) 6.45
Breedte (m) 2.53
Diepgang romp (m) 0.51
Minimale doorvaarhoogte (m) 2.29
Gewicht zonder motor (kg) 1552
Benzine tankinhoud (l) 200
Maximaal motorvermogen (pk) 175 - 200
CE categorie C8
Topsnelheid (kn) 31.9

DOWNLOAD hier de pdf !
Binnen kan men met 4 personen zitten, waarvan 3 in een comfortable bolsterzetel. Een aparte toiletruimte met marinetoilet behoort tot de opties. Dankzij de neerklappende zitbanken kan de kuip snel omgevormd worden tot een zithoek. Deze boot is dus een beetje zoals een Zwitsers zakmes
Het totaalgewicht van boot, motor, trailer en toebehoren bedraagt 2600kg. Een 4x4 uit het hogere gamme of grote camionette kunnen dus zonder probleem deze boot trekken.


Ontdek hier