POWER 67

De POWER 67 is de enige motorcatamaran van onze Flagship range. De afwerking van dit model ligt een stuk hoger dan dit de MY 6. Kenmerkend voor dit model zijn de jacuzi op het vaste voordek en de luxe flybridge. Deze luxe catamaran heeft de stuurpost boven op de imposante Flybridge staan. De enorme flybridge biedt 2 enorme zonnebedden, een keuken met plancha, wasbekken en koelkast + een eettafel voor 12 personen en 510W aan zonnepanelen. In optie kan ook een Hard Top geplaatst worden. Fountaine Pajot bouwt deze catamaran te La Rochelle op haar werf langs de haven, aangezien ze te breed is voor vervoer over de baan. De romp is deels identiek als dat van de zeilcatamaran ALEGRIA 67, maar verschilt vooral onderaan en achteraan.
Afmetingen
19.49 x 9.84 x 1.15
Algemene informatie
Lengte over alles (m) 19.49
Lengte romp (m) 19.49
Breedte (m) 9.84
Diepgang romp (m) 1.15
Minimale doorvaarhoogte (m)
Gewicht zonder motor (kg) 35000
Benzine tankinhoud (l) 4000
Maximaal motorvermogen (pk) 2*300
CE categorie C24
Topsnelheid (kn)

DOWNLOAD hier de pdf !
Men heeft de keuze tussen een motorisatie van 2 x 300 of 2 x 480 pk. De range van dit model is zo groot, dat men er in geslaagd is om een overtocht te doen naar Brazilië. Dit is het enige motoryacht van Fountaine Pajot met een A categorisatie. Standaard heeft ze een grijze rompkleur en ook de roof is deels gekleurd.
Er bestaan 2 salon lay-outs, één met keuken boven, een andere met eethoek. De meest gekozen versie, is die met keuken boven. In de versie met eethoek boven wordt de keuken naar de stuurboordromp verplaatst. Indien gekozen wordt voor de versie met keuken boven, dan heeft men keuze uit een 5 cabine versie of 6 cabines met badkamer. De 5 cabine versie heeft dan een enorme owners suite aan stuurboord. De twee voorste en meest luxueuze cabines kan men betreden via een aparte ingang in de cockpit vooraan.
De catamarans uit de Flagship range dienen met een professionele bemanning gevaren te worden. Wij raden minimaal twee tot vier personeelsleden zijn aan te raden. Daarom bestaat er ook een versie met 2 skippers cabins.