Nieuws

Geen Düsseldorf 2022
Op 9 december heeft de Franse werf beslist om geen risico te nemen en niet aanwezig te zijn tijdens Düsseldorf boatshow.

JEANNEAU & PRESTIGE zullen dus niet aanwezig zijn eind januari in Düsseldorf.

UPDATE
Midden decembrer besloot ook Fountaine Pajot niet naar Boot Düsseldorf te gaan.

 
Nieuwigheden januari 2022
Nieuws januari 2022

Zowel JEANNEAU, PRESTIGE als Fountaine Pajot lanceren in januari enkele nieuwe modellen.  Normaal gezien zou dit nieuws bekend zijn gemaakt te Düsseldorf, maar aangezien de beurs niet door zal gaan, werd beslist om online deze modellen voor te stellen.

Prestige introduceert een nieuw gamma: M-Line.  Een aanbod van luxe motorcatamarans.  Het eerste model, de M-48 is volop in productie en zal getoond worden tijdens het Salon du Multicoque eind april/ begin mei te La Grande Motte.

De langverwachte New 51 is volop in productie en zal te water worden gelaten eind maart te La Rochelle.  Deze luxe zeilcatamaran kan gezeild worden zonder personeel en biedt tot 6  dubbele cabines.  De lancering zal zowel via de sociale media als live te volgen zijn.

Normaalgezien zou JEANNEAU een nieuw gamma¨'DB motoryachten' in première voorstellen te Düsseldorf.  De eerste boot van dit nieuwe gamma, de DB43 is klaar en heeft reeds gevaren.  Het is een open luxe motorjacht met een PRESTIGE afwerking, beschikbaar in zowel binnenboord- als buitenboord motorisatie.