Bedrijfsactiviteiten
Slideshow boven

Marina Yachting Center is sinds 1986 onafgebroken exclusief Belgisch importeur van het Franse zeilgamma van het merk JEANNEAU.  Naast de zeiljachten van JEANNEAU verdelen wij ook het binnen- en buitenboord gamma van JEANNEAU motorboten vanaf 1986. 
PRESTIGE motoryachten werden exclusief geïmporteerd vanaf 2000 en vanaf 2015 zijn we ook verdeler voor de Belgische en Luxemburgse markt van de zeil-en motorcatamarans FOUNTAINE PAJOT.  


U vindt ons in Oostende, langs de Koninklijke Baan, pal naast de Spuikom. In onze showroom stellen wij permanent nieuwe en tweedehandsboten tentoon. U heeft bij ons een ruime keuze aan gespecialiseerde technische zeilkleding, van merken als SEBAGO, DUBARRY en MAGIC MARINE.

In de afdeling toebehoren, vindt u de laatste elektronische snufjes van RAYMARINE, accessoires en scheepsbeslag van LANKHORST, BELSHIP en NAVIMO en onderhoudsprodukten van INTERNATIONAL PAINT en NAUTIX.


Naast het Jeanneau-gamma is er een groot aanbod aan rubberboten en semi-rigids van ZODIAC, BOMBARD en Talamex, met buitenboordmotoren van YAMAHA en EVINRUDE en trailers van RIBA en Nautilus.


Voor herstellingen en montages allerhande, alsook reparatie van buiten- en binnenboordmotoren staat ons gespecialiseerd atelier u ter beschikking. En wij bieden winterstallingsmogelijkheden aan in onze winterbergingshal van 2.560m².


MARINA YACHTING CENTER
Dr. E. Moreauxlaan 3
8400 OOSTENDE

BE0414 460 808 RPR Oostende